Anasayfa Kurumsal Ürünlerimiz Duyurular Talep Formu Müşteri Hattı İletişim
Bayiliklerimiz
Kurumsal
Lezita Kocaeli-Gebze-Yalova bayisi Atmaca Tavukçuluk
Misyon ve Vizyon
Kalite Politikamız
Basın Odası
İnsan Kaynakları
 
        Piliç Eti
Piliç  

Bütün Piliç: Lezita’nın üstün teknolojisi sayesinde hava ile soğutularak üretilen iç organları alınmış, boyunsuz bütün piliçtir. Ürün gramajına dökme, poşetli ve tabaklı olarak ambalajlanmaktadır.

1000-2200 gr

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

butunpilic
   
Lezita Grill Piliç: Lezita’nın üstün teknolojisi sayesinde hava ile soğutularak üretilen iç organları temizlenmiş, boyunsuz, kanatları tam veya yarım alınan bütün piliçtir. Dökme ve poşetli olarak satışa sunulmaktadır.

800-1200 gr

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

lezitagrilpilic
   
Lezita Tam Parça: Lezita’nın üstün teknolojisi sayesinde hava ile soğutularak üretilen iç organları temizlenmiş boyunsuz pilicin, but, bütün göğüs ve kanat olarak parçalanmış halidir.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

   
Lezita Kanatsız Piliç: Lezita’nın üstün teknolojisi sayesinde hava ile soğutularak üretilen iç organları temizlenmiş, boyunsuz, kanatları tam alınan bütün piliçtir. Dökme olarak satışa sunulmaktadır.

1300 - 2200 gr

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

kanatsizpilic
   
But  
But: Pilicin bacaklarının gövdeden ayrılıp sırt kısmından ikiye bölünmesi ile elde edilen üründür. Dökme, poşetli ve tabaklı olarak satışa sunulmaktadır.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

lezitabut
   
Sırtlı But: Butun femur kemiğinden anatomik olarak kesilmesiyle elde edilen sırt kısmına yakın parçasıdır. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulmaktadır.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

sirtlibut
   
Sırtsız But: Butun sırt kısmının anatomik olarak alınmasından sonra geriye kalan kısmıdır. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulmaktadır.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

sirtsizbut
   
Baget: Butun femur kemiğinden anatomik olarak kesilmesi ile elde edilen ayak kısmına yakın parçasıdır. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulmaktadır.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

baget
   
İncik: Baget’in kemik ucunun alınmasıyla elde edilen bir üründür. Derili ve derisiz olmak üzere iki farklı ürün olarak üretilmektedir. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulmaktadır.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

incik
   
Sırtsız Üst But: But’un sırt kısmı alındıktan sonra orta eklem yerinden kesildiğinde elde edilen üst parçasıdır. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulmaktadır.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

sirtsizustbut
   
But Pirzola: But’un sırt kısmı alındıktan sonra orta eklem yerinden kesildiğinde elde edilen üst parçasının, kemik ucuna kadar kemiğinden sıyrılarak pirzola haline getirilmesiyle elde edilen üründür. Derili ve derisiz olarak 2 farklı çeşit olarak üretilmektedir. Dökme ve tabaklı olarak üretilmektedir.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

butpirzola
   
Taleks: But’un sırt kısmı alındıktan sonra orta eklem yerinden kesildiğinde elde edilen üst parçasının derisinin alınmış halidir. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulur.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

taleks
   
But Izgara: Sırtsız üst buttan kemik çıkarılmasıyla elde edilen kemiksiz buttur. Derili ve derisiz olarak 2 farklı çeşit üretilmektedir. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulmaktadır.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

butizgara
   
But Şiş: But ızgaranın çöp şişe geçirilerek kenarlarının düzeltilmesi ile elde edilir. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulmaktadır.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

butsis
   
Kemiksiz But: Sırtsız buttun kemiklerinin sıyrılmasıyla elde edilen bütün halde buttur. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulmaktadır.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

kemiksizbut
   
   
Göğüs  
Bütün Göğüs: Bütün pilicin kanatlarının anatomik olarak kesilmesi ve but kısmının alınmasıyla sırt kısmı üzerinde kalan göğüstür. Dökme, poşetli ve tabaklı olarak satışa sunulur.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

butungogus
   
Sırtsız Göğüs: Bütün göğüsün sırtı alındıktan sonra geriye kalan kısmıdır. Dökme, poşetli ve tabaklı olarak satışa sunulur.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

sirtsizgogus
   
Fileto: Kemiksiz göğüs etidir. Derili, derisiz ve yarım fileto olarak 3 farklı seçenekte, dökme ve tabaklı olarak satışa sunulur.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

fileto
   
Biftek: Yarım filetonun iç kısmında bulunan küçük lobun alınmasıyla oluşan göğüs etidir. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulur.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

biftek
   
Bonfile: Yarım filetonun iç kısmında bulunan yumuşak, sinirsiz ve yağsız küçük kısmıdır. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulmaktadır.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

bonfile
   
Göğüs Şiş: Kemiksiz, derisiz göğüs etinin özenle küçük parçalara bölünerek şişe dizilmiş şeklidir. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulur.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

gogussis
   
   
Kanat  
Kanat: Bütün pilicin kanatlarının anatomik olarak kesilmesiyle elde edilen 3 parçalı kanattır. Gramajlarına göre Kanat ve Mini Kanat olmak üzere iki çeşittir. Dökme, poşetli ve tabaklı olarak satışa sunulur.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

kanat
   
Uçsuz Kanat: Kanadın uç kısmının alınmasıyla elde edilen kısmıdır. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulur.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

ucsuzkanat
   
Kanat Izgara: Kanadın üst kanat ile kanat ucu arasında kalan kısmıdır. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulur.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

kanatizgara
   
Üst Kanat: Kanadın gövdeye bitişik kısmıdır. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulur.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

ustkanat
   
Kanat Pirzola: Üst kanatta , etin kemiğinden sıyrılarak pirzola haline getirilmesidir. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulur.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

kanatpirzola
   
Bölünmüş Kanat: Kanadın uç kısmının alınarak ikiye bölünmesiyle elde edilen kısmıdır. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulur.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.
   
   
Sakatat  

Ciğer Yürek: Pilicin takım halindeki ciğer ve yüreğidir. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulur.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

cigeryurek
   
Taşlık: Pilicin zar ve yağı alınarak temizlenmiş taşlığıdır. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulur.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

taslik

 

Etiketler: Piliç, sakatat, kanat, but, piliç eti, atmaca gıda, lezita, lezita bayileri, göğüs ,ciğer ,bonfile, biftek, incik, baget , atmaca tavukçuluk, bütün piliç
AnasayfaKurumsalÜrünlerimizİletişim Site Haritası